4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Başkan'dan dernek ziyareti

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, Türkiye'de örnek bir belediyecilik uygulaması gerçekleştirdiklerini belirterek, "Muhalefette yer alan bir belediye olmamız sebebiyle sürekli müfettişler aracılığı ile sorgudan geçiyoruz.

Allah'a şükür hakkımda bugüne kadar hiçbir soruşturma açılmadı" dedi.
Özcan, 29 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında Karamanlılar Derneği, Elazığlılar Derneği ve Mersin Köyleri Pazarlama Derneği’ni ziyaret etti.

Özcan, ziyaretler sırasında yaptığı açıklamada, Türkiye'de örnek bir belediyecilik uygulaması gerçekleştirdiklerini ifade ederek, "Muhalefette yer alan bir belediye olmamız sebebiyle sürekli müfettişler aracılığı ile sorgudan geçiyoruz. Allah'a şükür hakkımda bugüne kadar hiçbir soruşturma açılmadı. Çünkü 10 yıl boyunca bana oy veren insanları utandıracak ve üzecek bir şey yapmadım. Sadece ve sadece Mersin'in ihtiyaçlarına cevap verecek projeleri hayata geçirmek için çabaladım ve bu çabam tüm sıcaklığıyla devam etmekte" diye konuştu.
Mersin’de dili, dini, mezhebi ve ırkı farklı olan yüz binlerce insanın bir arada kardeşlik duyguları içinde yaşadığına dikkat çeken Özcan, "Hatta şehir mezarlığımız bile 3 büyük dine mensup vatandaşların yan yana yattığı tek yerdir. Bizde bu toplumsal barış ve kardeşlik duygularını daha da geliştirmek için projeler üretiyoruz” şeklinde konuştu.

Mersin’in kısa sürede büyüyen ve buna bağlı olarak sorunlarının arttığına dikkat çeken Özcan, “Buna rağmen elimizdeki kıt olanaklarla en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz” dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Mart 2009 Pazartesi 15:58:13
Güncelleme :9 Mart 2009 Pazartesi 16:05:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?