4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Başkandan ‘evet’ ödülü!

KIZKALESİ BELEDİYE BAŞKANI’NDAN ‘ EVET’ HEDİYESİ

Mersin’in Erdemli İlçesine bağlı Kızkalesi Belediye Başkanı Necati Kale 12 Eylül referandumunda Mersin’de evet çıkaran AK Parti Erdemli İlçe Yönetimini yat turuyla ödüllendirdi.

AK Parti Mersin Milletvekili Ali Er’in de katıldığı yat turu sırasında Kızkalesi Belediye Başkanı Necati Kale yaptığı açıklamada, “Yeni atanmalarına rağmen Erdemli’de dengeleri değiştiren ve büyük bir başarıya imza atan İlçe Başkanı Halit Çortul’u ve Erdemli İlçe Teşkilatını öncelikle tebrik ediyorum. Kısa sürede yaptıkları çalışmalar tüm Mersin tarafından takdirle karşılanıyor. Yeni Yönetimde bulunan arkadaşların hepsi işlerinde başarılı, bilgili donanımlı bu işe gönül vermiş insanlar. Ramazan ayı olmasına rağmen Ağustos’un kavurucu sıcağında tüm köyleri tek tek gezerek referandumu anlattılar. Bir ay boyunca evlerinde iftar dahi açma fırsatı bulamadılar. Bu denli çalışan ve hiçbir fedekarlıktan kaçınmayan bu insanlara da bir günde olsa stres attırmak istedim. Bu başarıları inşallah hep birlikte devam ettireceğiz. Bizlerin de hatası varsa onları gözden geçirip gerekeni yapacağız. Bu referandumda evet veren de kazandı, hayır veren de. Bu Anayasa hepimizin. Bu yat turuna katılan herkese teşekkür ediyor, başarılarının daim olmasını diliyorum’’ dedi.

AK Parti Erdemli İlçe Başkanı Halit Çortul ise ’’Bize bu fırsatı veren Kızkalesi Belediye Başkanımız Necati Kale’ye teşekkür ediyorum. Gerçekten Ak Parti kadroları Erdemli’de çok çalıştı. Hiç kimseyle polemiğe girmedi, hiç kimseyi yalan yanlış bilgilendirmedi, sadece oya sunulacak referandum paketini halkın anlayacağı dilde halka anlatı. Bunda da başarılı olduk. Başka Türkiye, başka Erdemli yok, evet verenle de hayır verenle de, birlikte yaşayacağız, yaşamak zorundayız herkesin kararına saygı duyuyoruz. Başkanımız Necati Kale tabiî ki bizim bu performansımızı iyi takip etmiş ve takdirle karşılayarak arkadaşlarımıza bu fırsatı sunmuştur, kendisine yönetim kurulum, diğer seçilmiş ve atanmış arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum’’ dedi.

Yat turuna katılan Ak Parti Mersin Milletvekili Ali Er ise “Ben böylesi turlara alışık değilim, ama Erdemli’de aldığımız başarılı sonucun mimarları, Erdemli İlçe yönetim kurulu üyelerim ve diğer yöneticilerimin daveti üzerine Ankara programımı iptal ederek arkadaşlarımla birlikte olmak istedim. Bize bu imkanı sağlayan Kızkalesi Belediye Başkanımız Necati Kale’ye teşekkür ediyorum. Önümüzdeki süreçte Türkiye’de ve Erdemli’de birçok değişim ve gelişim olacaktır. Allah’ın izniyle bunu hep birlikte göreceğiz ve hep birlikte yapacağız. Erdemli her zaman siyasette Mersin’in öncüsü olmuştur. 12 Eylül referandumunda da yine Erdemli Mersin’in yıldızı olmayı başarmıştır. Bu uğurda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu Anayasa referandumunda kaybeden olmamıştır, herkes kazanmıştır’’ diye konuştu.

KIZKALESİ BELEDİYE BAŞKANI’NDAN ‘ EVET’ HEDİYESİ
İHA
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2010 Cumartesi 16:12:05
Güncelleme :18 Eylül 2010 Cumartesi 16:57:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?