5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Başkan'dan yurt müjdesi

Erdemli Belediye Başkanı ve AK Parti Adayı Musa Mutlu, Mersin Üniversitesi Erdemli Meslek Yüksek Okulu'nda okuyan öğrencilerle bir araya geldi.

5 yıl içinde yaptığı ve yeni dönemde yapacağı hizmetleri anlatan Mutlu, üniversiteli gençlerin konaklama sıkıntısı çektiklerini belirterek, "Sorunların hepsini biliyoruz ve çözmek içinde projeler hazırladık. Yeni dönemde hedefimizde belirlenen problemleri çözmek var. Sizlerin aracılığı ile buradan tüm öğrencilerimize kız ve erkek öğrenci yurtları yaptırılacağı müjdesini veriyorum" dedi.
"Gecekondu Dönüşüm Projesi" kapsamında yıkımı gerçekleştirilen dere kenarındaki araziye ilk etapta yeni yüksek okullar ile 300 kapasiteli kız, 500 kapasiteli erkek öğrenci yurtlarının yaptırılacağını ifade eden Mutlu, Erdemli'nin tarımda ve turizmde gerçekleştireceği yeni atılımlarda olduğu gibi artık öğrenci kenti olma yolunda da atılımlar içinde olacağını kaydetti.

Herkesin işini daha iyi yapmak zorunda olduğunu söyleyen Mutlu, şunları kaydetti:
"Ben belediye başkanlığını daha iyi yapmak zorundayım. Sizler de derslerinize çok çalışıp kendinizi her yönü ile geliştirmek zorundasınız. Eğer bir yabancı diliniz var ise ikincisinin peşine düşmelisiniz. Şunu hiç unutmayın ki, ülkemiz coğrafyalar içinde en iyi yere sahip bir ülkedir. Neden Atatürk'ün bizlere hedef olarak gösterdiği muasır medeniyetlerin en önüne çıkmayalım. En ön safta yer almanın şartı da çok çalışmaktan geçmektedir."

iha
Yayın Tarihi : 22 Mart 2009 Pazar 13:44:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?