4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Basketbolcular Özcan'ı ziyaret etti

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Takımı oyuncuları, Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan'ı ziyaret etti. 

Antrenör Hakan Demir ve Genel Menajer Necip Kapanlı'nın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, bu sezon yeni bir kadro kurduklarını ve lige iddialı bir şekilde başlamak istediklerini belirtti. İç transferi tamamladıklarını ve ABD'li oyuncuların da takıma katılmasıyla transferi kapatacaklarını ifade eden Özcan, Mersin'de basketbola ilginin kendilerini sevindirdiğini, spor kompleksinin alt tarafında bulunan 54 dönümlük araziyle ilgili olarak bürokratik işlemlerin tamamlanmasının ardından burada spor salonu inşa etmeyi planladıklarını belirtti. 

Takımın 15 Ağustos tarihinde Bolu Abant'ta kampa gireceğini kaydeden Mersin Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Erol Ertan ise bu yıl iyi bir kadro kurduklarını ve takım içerisinde mükemmel bir uyumun bulunduğunu söyledi. 

Şu anda birçok basketbol takımının ligden çekildiğini ve kaos yaşandığını kaydeden Genel Menajer Necip Kapanlı da, böylesi bir ortamda Başkan Özcan'a verdiği destek ve duyduğu güvenden dolayı teşekkür etti.
İHA
Yayın Tarihi : 1 Ağustos 2006 Salı 16:17:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?