5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Basketbolcuların mangal keyfi

Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi'nin yarı finalinde Samsun Basketbol ile eşleşen Mersin Büyükşehir Belediyesi, moral depoluyor. Bu maçın hazırlıklarını sürdüren Turuncu-Mavililer, düzenlenen 'Mangal Partisi'ndeyse stres attı.

Macit Özcan Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen antrenman sonrasında gerçekleştirilen 'Mangal Partisi'nde yöneticilerle bir araya gelen bayan basketbolcular, günün stresini de üzerlerinden atma fırsatı buldu.

Burada konuşan Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Yöneticisi Halil Canatan, bu yıl oldukça önemli bir çıkış yakaladıklarını ve buna bağlı olarak da yarı finale yükselerek, şampiyonluğa bir adım daha yaklaştıklarını söyledi.

Canatan, "Takımızı finalde ve şampiyon olarak görmek istiyoruz. Sizler de bunu başaracak güce sahipsiniz. Sizlere inanıyor ve güveniyoruz. Şu anda Mersin'de yaşayan herkes şampiyonluk heyecanı içinde. Şampiyonluk kupasını alıp, Mersinlilere en güzel hediyeyi verelim" dedi.

Bu tür sürpriz etkinliklerin takım için önemli bir moral kaynağı olduğunun altını çizen Başantrenör Ceyhun Yıldızoğlu da, Samsun Basket maçının kendileri açısından çok zor geçeceğini ancak her şeye rağmen kazanmak ve finale yükselmek için mücadele edeceklerini belirtti.

Yıldızoğlu, şu anda takım içinde çok güzel bir atmosfer olduğunu ve şampiyonluk yolunda da sonuna kadar mücadele edeceklerinin altını çizdi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2009 Cumartesi 12:55:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?