8
Mayıs
2024
Çarşamba
MERSİN

Başsavcı Soytürk Mersin'e atandı

Adalet Bakanlığının yayınladığı adli yaz hakim ve savcılar kararnamesine göre 1499 hakim ve savcının görev yerlerinde değişiklik yapıldı.

 
Manavgat Adliyesi'nde 2004 yılından beri Manavgat Cumhuriyet Başsavcısı olarak görev yapan Ahmet Soytürk ve 2002 yılından beri Manavgat Cumhuriyet Savcısı olarak görev yapan Kadir Erdal'ın da aralarında bulunduğu 4 Cumhuriyet Savcısı ve 5 hakimin görev yerleri değişti. Manavgat Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Soytürk Mersin Cumhuriyet Savcılığına atanırken Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığına Dikili Cumhuriyet Başsavcısı Talat Deniz atandı.

 
Manavgat Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Soytürk Mersin Cumhuriyet Savcılığına, Manavgat Cumhuriyet Savcısı Kadir Erdal Kadıköy Cumhuriyet Savcılığına, Manavgat Cumhuriyet Savcısı Ramazan Hançer Bursa Cumhuriyet Savcılığına, Manavgat Cumhuriyet .Savcısı Levent Kandemir Burdur Cumhuriyet Savcılığına tayin edilirken Manavgat Hakimlerinden Fatih Kayabalı, Nükhet Kayabalı ve Rukiye Bingöl Bakırköy Hakimliğine, Hakim Cemile Kandemir Burdur Hakimliğine, Sevim Erdal Kadıköy Hakimliği tayin edildi.


Dikili Cumhuriyet Başsavcısı Talat Deniz Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığına tayin edilirken Oğuzeli Cumhuriyet Savcısı Ali Yalçın ve Ecaabat Cumhuriyet Savcısı Hakan Ali Erkan Manavgat Cumhuriyet Savcılığına Demre Hakimi Uğur Kökci, Dalaman Hakimi Ahmet Önder Kocademir ve Nesrin Kocademir, Oğuzeli hakimi Ayşe Yalçın, Hozat Hakimi Coşkun Aydemir Manavgat Hakimliğine tayin oldu.

 

iha
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2007 Salı 16:09:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?