5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Bayan basketçiler üzdü

BAYANLAR BASKETBOL 1. LİGİ

Türkiye Bayanlar Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden Tarsus Belediyesi'nde, kendi sahasında İstanbul Üniversitesi'ne 57-62 mağlup olmanın üzüntüsü yaşanıyor.

Oyuna çok kötü başladıklarını belirten Tarsus Belediyespor yardımcı Antrenörü Erman Okerman, bunun sonucu olarak ilk 3 periyotta farkın açıldığını söyledi.

Son periyota iyi başlamalarına rağmen farkı kapatamadıklarını ifade eden Okerman, '''Kötü oynadık, daha istikrarlı oynamamız gerekiyor. Hedefimizden kopmuş değiliz. Henüz ligin başı ve bu kaybı diğer maçlarda telafi edeceğiz'' dedi.

Okerman, "Takımlar zaman zaman istikrarsız günler yaşayabilir. İstanbul Üniversitesi karşısında bu kötü günlerden birini yaşadık. Son periyotta iyi oynamamıza rağmen galip gelemedik. Ligde herkes herkesi yenebilecek güçtedir. Kendi sahamızda kaybettiğimizi için üzgünüz" dedi.

Tarsus Belediyesper Genel Menajeri Melahat Aydın ise yaptığı açıklamada, oyuna iyi başlamadıklarını, maçın sonunda iyi oynamalarına rağmen skoru değiştiremediklerini söyledi.

Aydın, hedeflerinin Play-off'a kalmak olduğunu, İstanbul Üniversitesi'ne karşı alınan kötü sonucu telafi edeceklerini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2009 Pazartesi 15:10:04
Güncelleme :30 Kasım 2009 Pazartesi 17:32:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?