8
Mayıs
2024
Çarşamba
MERSİN

Bayan futbolu ilgi bekliyor

Bayan A Milli Futbol Takımı'nın sol bek oyuncusu Derya Serin, futbolda erkek takımlarına gösterilen ilginin bayan takımlarına da gösterilmesini istediklerini söyledi.

Erciyes Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu 2. sınıf öğrencisi ve Zeytinburnu Spor Kulübü oyuncusu Serin, tatil için geldiği Mersin'in Erdemli ilçesinde ailesinin yanında boş zamanını antrenman yaparak geçiriyor. 3 Kasım'da Antalya'da Bayan A Milli Takımı'nın yapacağı 2008 Dünya Kupası hazırlık kampına çağrılan Serin, milli takımın en iyi sol ayağı olacağını söyledi.

Futbolda erkek takımlarına gösterilen ilginin bayan futbol takımlarına da gösterilmesini istediklerini vurgulayan Serin, "Bayan futbol takımlarında da yetenekli sporcu arkadaşlarımız var. Bayan sporcu arkadaşlarımız yeteneklerinde ne kadar iyi olurlarsa olsunlar erkek takımlarına gösterilen ilgi ve alakayı kendilerinde görememektedirler. Biz bayanlar da ilgi bekliyoruz. Bizim maçlarımızda statlar taraftarlarımızla dolup taşsın istiyoruz" dedi.

Adana İdmanyurdu'nda oynarken Zeytinburnu Spor Kulübü'ne transfer olan Derya Serin, İstanbul'da Erdemli'yi en iyi şekilde temsil edeceğini de sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2007 Çarşamba 18:12:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?