2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Bayram şekeri Cemiyet'ten

Mersinli gazeteciler bayramlaştı. Mersin'de ulusal ve yerel düzeydeki basın kuruluşlarında görev yapan gazeteciler, 'Ramazan Bayramı'nı erken kutladı.

Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Basın Merkezi'nde bir araya gelen gazeteciler, burada hem meslektaşlarıyla bayramlaştı, hem de yoğun iş temposundan fırsat bulup birbirleriyle de sohbet etme fırsatı buldu.

Bayramlaşma törenine katılan gazetecilere de daha önce hazırlanıp paketlenen bayram şekerleri de dağıtıldı.

Burada bir konuşma yapan MGC Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ünal, 'Ramazan Bayramı' dolayısıyla mesleği icra edenler arasındaki sevgi ve saygının daha gelişmesini, kardeşçe kucaklaşmaların ve doya doya bir bayram yaşanmasını temenni ettiklerini söyledi. Ahmet Ünal, "Millet olma duygusunun en güzel örneği olan bayramlar; sevgi, mutluluk, kardeşlik ve barış günleridir. Ramazan Bayramı'nın da ülkemize barış, huzur ve sevgi getirmesi diliyorum" dedi.

MGC tarafından faaliyete sunulan yeni Basın Merkezi ile ilgili olarak açıklamalarda da bulunan Ünal, söz konusu merkezin de meslektaşlar arasındaki suni ayrılıkları arttıran değil, birleşip güçlendirmenin nişanı olacağına inandıklarını vurguladı. Ahmet Ünal, MGC'yi vermiş oldukları sözler doğrultusunda hak ettiği yere getirme çabası içerisinde olduklarını da sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2008 Pazartesi 13:36:48
Güncelleme :29 Eylül 2008 Pazartesi 13:38:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?