9
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Bayramda belediye otobüsleri ücretsiz

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, belediyeye ait toplu taşıma araçlarının bayram tatili süresince ücretsiz çalışacağını bildirdi.

Özcan, yaptığı yazılı açıklamada, Ramazan ayı süresince toplam 7 çadırda yaklaşık 100 bin kişiye iftar yemeği verdiklerini belirterek, Ramazan ayında başlattıkları gıda paketi dağıtımının bundan sonraki süreçte de periyodik olarak devam edeceğini ifade etti.

Özcan, 3 günlük Ramazan Bayramı süresince Mersin halkının rahat bir bayram tatili geçirmesi için İtfaiye Müdürlüğü, MESKİ, Otogar Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü ile Mezarlık Müdürlüğü'nün her türlü önlemi aldığına işaret ederek, günün 24 saatinde de nöbetçi ekiplerin görev başında olacağını kaydetti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne ait toplu taşıma araçlarının bayram tatili süresince ücretsiz çalışacağını kaydeden Özcan, ayrıca Büyükşehir Belediyesi'nin bayram süresince kendi sorumluluğu dahilinde gerekli tüm önlemleri aldığını da sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2007 Çarşamba 13:32:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
refat demir IP: 88.228.113.xxx Tarih : 5.01.2008 20:00:27

refat demir DEMİR HİSAR KÖYÜ MUHTARIYIM MERSİNNİN VERMİŞ OLDUĞUNUZ YENİ OTOBÜSLERİNİN BAZILARININ CAMINI PATLATIYORLAR BU NU DUYUNCA BEN VE DEMİRHİSAR HALKI COK ÜZÜLDÜ BİZİM ORAYA 113 AİT İKİ TANE YENİ OTOBÜS İSTERİM ARZ EDERİM BİİZM ORDA CAM PATLATMA OLMAZ BİE VERECEĞİNİZ OTOBÜSE DEMİRHİ SAR HALKI GÖZÜ GİBİ BAKACAĞINDAN EMİNİM VE SİZE SÖZ VERİYORUM