30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

Bayramlaşmada CHP’lilere protesto

Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İmar İnşaat A.Ş'de çalışırken işten atılan ve iki bayramdır işsiz olan işçiler eylem yaptı.

CHP Mersin milletvekilleri Aytuğ Atıcı ve Vahap Seçer ile İl Başkanı Yılmaz Şanlı'nın yanı sıra bazı belediye başkanı ve yöneticilerin katılımı ile parti binası önünde bayramlaşma töreni yapıldı.

Tören sırasında Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İmar İnşaat A.Ş'de çalışırken, taşeron firmanın sözleşmesinin bitmesi üzerine yaklaşık 2,5 ay önce iş akitleri feshedilen bir grup işçi ise ağızlarını siyah bantla bağlayarak sessiz eylem yaptı.

Genel-İş Mersin Şubesi Sekreteri Sani Deniz, yaptığı açıklamada, eyleme katılanların iş akitleri feshedildiği için işsiz kalan işçiler olduğun söyledi.

İşçilerin iki bayramdır işsiz olduklarını ifade eden Deniz, durumlarının ne olacağının belli olmadığını, dolayısıyla da ilgililerden işe başlatılmaları konusunda bir açıklama beklediklerini kaydetti.

Üzerinde ''Hepinizin bayramı kutlu olsun. İşten atılan işçiler'' yazan pankart açan gruptakiler, bayramlaşma törenin bitmesinin ardından alkışlar eşliğinde dağıldı
 

...
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2011 Pazartesi 15:49:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?