5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Bayramlaşmaya gölge düştü

Mersin'in Tarsus ilçesinde yapılan bayramlaşmada, CHP'li vekil hükümetin icraatlarını eleştirince AK Parti'liler salonu terk etti.

Öğretmenevi'ndeki bayramlaşma törenine Tarsus Kaymakam Vekili ve Çamlıyayla Kaymakamı Zafer Ataman'ın yanı sıra Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, siyasi parti temsilcileri ve CHP Milletvekilleri Ali Oksal ile Vahap Seçer de katıldı. Kaymakam Vekili Zafer Ataman ve Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'dan sonra CHP'li vekiller söz aldı.

CHP'li Seçer, birlik ve beraberlik mesajı verirken, Ali Oksal'ın AK Parti'ye yüklenmesi tansiyonu bir anda yükseltti. Oksal, bayramın ekonomik kriz ve büyük
sıkıntılar içinde yaşandığını, bunda en büyük sorumluluğun AK Parti hükümetinde olduğunu söyleyerek, "Türkiye kötü yönetiliyor. İktidar bunun en büyük sorumlusudur. Bayramlar dargınlıkların, kırgınlıkların bittiği, insanların barış ve kardeşlik duyguları içerisinde geleceğe güvenle baktığı özel ve güzel günler olarak bilinir. Ama son zamanlarda gündemde olan ve kimine göre 'Demokratik açılım', kimine göre 'Kürt açılımı', kimine göre 'Ulusal Birlik Projesi' denilen ve ne olduğu belli olmayan bir proje ülkeyi kaosa sürüklemektedir. Oysa ulusal devlet yapısı Anayasa güvencesi altında denilmesine rağmen Anayasanın değiştirilemez denilen 3. maddesi değiştirilmek istenmektedir. Ulusal Devlet yapısı asla bozulamaz. Buna izin vermeyiz. Bu iktidarın yaptıklarına göz yumamayız'' dedi.
Bu sözler üzerine AK Parti Tarsus İlçe Yönetim Kurulu üyesi 3 yönetici ile İl Genel Meclis üyesi Mehmet Yıldız ile İbrahim Gül, bayramlaşmanın yapıldığı salonu terk etti.

AK Parti Tarsus İlçe İkinci Başkanı Necati Avazer, "Biz buraya bayramlaşmaya geldik. Ama CHP'li vekil ortamı gerip bizlere ve partimize hakaret etti. Böyle birlik beraberlik mesajı ve siyaset olmaz" diyerek salondan çıktı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2009 Pazar 17:13:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?