4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Baz istasyonunda intihar girişimi

Mersin'de baz istasyonuna çıkan bir şahıs, polis ve itfaiye ekiplerini saatlerce uğraştırdı. 

Edinilen bilgiye göre, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerindeki bir arazi üzerine kurulu yaklaşık 50 metre yüksekliğindeki baz istasyonun yarısına kadar çıkan 34 yaşındaki Aytaç Büyük, 3,5 saat boyunca kendisine yardım etmek üzere gelen polis ve itfaiye ekiplerini uğraştırdı. Baz istasyonuna ait direğin altına kurulan hava yastığını görünce direğin diğer yüzüne geçen Büyük, itfaiye ekiplerinin de kendisi ile birlikte direğin diğer yayına hava yastığını taşımasına neden oldu. 

Birkaç kez bunu tekrar eden Büyük, itfaiye ekiplerine zor anlar yaşattı. Polisin megafonla ikna etmeye çalıştığı Büyük, bir sürede merdivenle yanına ulaşmaya çalışan itfaiye ekibi tarafından ikna edilmeye çalışıldı. Uzun uğraşlara rağmen direkten inmemekte direnen ve sorulan sorulara cevap aldırmayan A.B., kimi zaman bulunduğu direğin üzerinde oturdu, kimi zaman ayağa kalktı. Geçen saatlerin ardından yorgun olduğu gözlenen A.B. sonunda kendi rızası ile aşağı inmeye ikna oldu. Direkten aşağı indikten sonra polis ekipleri tarafından önce ekip otosuna, daha sonra ambulansa konulan A.B. Mersin Devlet Hastanesi'ne götürüldü. 

A.B. basın mensuplarının neden intihar etmek isteği yönündeki soruna, 'Ailemi katlettiniz' diye cevap verdi. İntihar nedeninin evindeki defterinde yazılı olduğunu söyleyen A.B.'nin verdiği adrese giden polis ekipleri gittikleri adreste söz konusu eve rastlayamadı. A.B.'nin sağlık durumu kontrol ediliyor.
iha
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2006 Cuma 10:38:06
Güncelleme :27 Ekim 2006 Cuma 10:41:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?