4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Baz istasyonundan ölüme atladı

BAZ İSTASYONUNDAN ATLAYARAK İNTİHAR ETTİ

Mersin'in Tarsus ilçesinde bunalıma giren genç, baz istasyonundan atlayarak intihar etti. İntihar eden gencin üzerinden yürek burkan bir mektup çıktı.

Alınan bilgiye göre, bir kişiye kefil olduğu için bunalıma giren Mahmut Arslan (29), intihar etmek amacıyla Yenice yolundaki baz istasyonunun bulunduğu yere geldi.

Önce alkol alarak kendisini jiletle yaralayan Arslan, ardından 100 metre yüksekliğindeki baz istasyonunun tepesine çıktı.

Baz istasyonunun tepesinden kendisini boşluğu bırakan Arslan, hızla yere düşerek hayatını kaybetti. Bir görgü tanığının ihbarı üzerine jandarma ekipleri bölgeye geldi. Olay yerini güvenlik şeridiyle çeviren ekiplerin yaptığı

incelemede Arslan'ın üzerinden bir mektup çıktı. Mektubunda ölüm gününü, adını, soyadını ve doğum tarihini yazan Arslan, ayrıca ailesini çok sevdiğini ve bir kişiye kefil olduğu için intiharı seçtiğini belirtti. Arslan'ın geriye bıraktığı mektup şöyle:

"08.03.2010 Pazartesi Ölümü bugündür. Hasan Oğlu Mahmut Arslan. 31.08.1981. Ben Mahmut Arslan. Bu mektubu canımdan çok sevdiğim, kızım Bahar ve çocuklarıma ve anama, kardeşlerime yazıyorum. Ben herkese haksızlık ettim. Hepiniz hakkınızı helal edin ki, ben rahat uyuyayım. Aileme son kez bunları yazıyorum. Kimse benim ölümümden sorumlu değildir. Tek sorumlusu benim. Benim cenazemi babamın yanına gömün. Kıymet ve Kamile ablam ile Şehmuz ağabeyimi yerime öpün. Kimse üzülmesin, gerçekten hepinizi çok sevdim.

Ölümümüm sebebi; Diyarbakır'dakilere kefil olduğum için, benim zararımı ailem çekeceği içindir. Hepiniz hakkınızı helal edin. Ana seni çok seviyorum."

BAZ İSTASYONUNDAN ATLAYARAK İNTİHAR ETTİ
BAZ İSTASYONUNDAN ATLAYARAK İNTİHAR ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 9 Mart 2010 Salı 13:07:01
Güncelleme :9 Mart 2010 Salı 13:08:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?