4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Bebeğini bırakıp, gitti!

BEBEĞİNİ LOKANTADA BIRAKTI

Mersin'de 3 aylık bebeğini balık yediği lokantanın masasında bırakıp kaçan anne, 4 saat sonra geri gelip çocuğunu istedi.

Edinilen bilgiye göre olay, İstiklal Caddesi'nde bir lokantada meydana geldi.

Akşam saatlerinde kucağında 3 aylık erkek bebeği ile geldiği lokantada, ön taraftaki bir masaya oturan E.S., yemek yedikten sonra lokantada çalışan personele, 'hemen geliyorum' diyerek kucağındaki bebeği üstündeki masanın üzerine bırakıp ayrıldı.

Yanında maması ve elbiselerinin olduğu çantayı da bırakan kadın, saat 17.30'da ayrıldığı lokantaya bir daha geri gelmeyince işletmeciler durumu polise bildirdi.

Olay yerine gelen polis, karnı acıkan ve ağlayan bebeği lokantanın bulunduğu apartmanda bir kadına geçici olarak emanet edip karnını doyurmasını sağladı. Bu sırada çevre sakinleri ile polis, bölgedeki kamera kayıtlarını inceleyerek çocuğunu bırakıp giden anneyi bulmaya çalışırken, akşam saat 21.30 sıralarında aynı lokantaya geri gelen kadın, hiç bir şey yokmuş gibi çocuğunu geri istedi.

Çocuğunu neden bıraktığı yönündeki sorulara, "Bir işim vardı onu halledip geldim" şeklinde cevap veren E.S., polis tarafından ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

BEBEĞİNİ LOKANTADA BIRAKTI
BEBEĞİNİ LOKANTADA BIRAKTI
İHA
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2010 Pazartesi 23:28:01
Güncelleme :26 Ekim 2010 Salı 09:00:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?