3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

Bebek maması yüzünden evi terk etti

Mersin'in Tarsus ilçesinde, bir ay önce üçüz bebek dünyaya getiren kadın, bebek maması alamayan kocasıyla tartıştıktan sonra evi terk etti. Baba üçüzleriyle birlikte evde perişan oldu.

Uzun bir tedavi sürecinden sonra Mehmet Sıddık ile Çiğdem Dokrul çiftçi doktorlardan altız çocukları olacağı müjdesini aldı.

9 yıl aradan sonra çocuk sahibi olmayı bekleyen çifte doktorlar, annenin sağlığı için altızlardan üçünün alınması gerektiğini bildirdi.

Altızlardan üçü anne karnında alındıktan sonra anne Çiğdem Dokrul üçüz bebeklerini dünyaya getirdi. Kısa bir süre sonra Cesur, Emir ve Elif adı verilen bebeklerini besleyemeyen Çiğdem Dokrul, işsiz olan eşi ile kavga etmeye başladı. Kavgalar çekilmez hal almaya başlayınca Çiğdem Dokrul da evi terk ederek annesinin evine gitti.

Tozkoparan Mahallesi'nde kiralık bir virane evde üçüz çocuklarıyla ortada kalan işsiz baba Mehmet Sıddık Dokrul, bebekleriyle birlikte 24 saat ağladığını söyledi.
İşsizlik yüzünden bunalıma girdiğini belirten Dokrul, "Yine de Allah devletimizden razı olsun" diyor.

Kaymakamlığa başvurduğunu ve 50 YTL yardım aldığını belirten Dokrul, şöyle konuştu: "Devlet yetkililerinden iş istiyorum. Eşim çocuklarımıza mama alamadığım için evi terk etti. Bende evi terk etsem bu çocuklar ne olacak. Çıldıracağım. Bebekler her gün ağlıyor. İş istiyorum iş."

İŞ BULAMAZSA EVE DÖNMEM

Bu arada annesinin evine yerleşen Çiğdem Dokrul ise, eşinin işsiz olduğunu, bebeklerine bir bebek maması bile alacak parası olmadığını belirterek gözyaşları içinde perişan durumlarını anlattı. Çiğdem Dokrul, eşinin işsiz olduğunu ifade ederek "Evde her gün kavga ediyoruz. Bebeklere mama alacak para yok. Bende evi terk ettim. Annemin evine geldim. Eşim iş buluncaya kadar eve dönmeyeceğim" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2008 Salı 18:20:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?