3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

Beden öğretmenleri Toroslar'ı gezdi

Mersin'in merkez ilçesi Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, insanları yönetmeye değil, insanlarla birlikte Toroslar'ı yönetmeye çalıştıklarını söyledi.

Mersin'deki okullarda görev yapan beden eğitimi öğretmenleri ile beraber ilçeyi gezerek, 5 yılda yaptığı hizmetleri anlatan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, her semte spor tesisi taahhüdüyle 5 yılda tam teşekküllü 4 spor kompleksi inşa ederek hizmete sunduklarını, sporda tesisleşmenin yanı sıra spora ve sporcuya destek olduklarını söyledi.

Çağdaşkent Mahallesi'nde 22 bin, Güneykent Mahallesi'nde 15 bin ve Osmaniye Mahallesi'nde de 2 bin metrekare alanda profesyonel maçların yapılabileceği standartlarda çim futbol sahası, basket, voleybol, tenis sahaları ve fitness gruplarından oluşan spor kompleksleri inşaa ettiklerini belirten Tuna, hedeflerinin 7'den 70'e herkesi sporla buluşturarak sağlıklı bir yaşam sürdürmelerine imkan sağlamak olduğunu vurguladı.

Belediye olarak eğitim ve öğretimi her zaman ön planda tutuklarını ifade eden Tuna, öğretmenlerden gelecek olan her türlü projeye açık olduklarını ifade ederek, "Toroslar Belediyesi olarak, her zaman eğitim ve öğretimden, çocuklarımızın iyi yetişmesinden yanayız. Bu çerçevede ilçe sınırları içerisinde bulunan öğretmenlerimizle sürekli istişare içerisindeyiz. Biz, insanları yönetmeye değil, insanlarla birlikte Toroslar'ı yönetmeye çalışıyoruz. Öğretmenlerimizden aldığımız her türlü bilgi ve fikirler belediyemizce değerlendirilecek ve proje noktasına getirilecektir. Önemli olan başarıya giden yolda harcanan emeklerin karşılığının alınmasıdır" dedi.

Tuna, gezi sırasında sporcu öğretmenlerle mini bir futbol ve tenis gösterisi de yaptı.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2008 Perşembe 15:26:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?