3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

Belediye araç parkını genişletti

Mersin'in Erdemli ilçesine bağlı Limonlu Beldesi Belediye Başkanı Mehmet Fikri Şimşek, 2008 yılında aldıkları kepçe, itfaiye ve vidanjör ile belediyenin araç parkını genişlettiklerini bildirdi.

Başkan Şimşek, 2008 yılında gelişen bir Limonlu beldesi için hamle yaptıklarını belirterek, "Bu hizmet atağımız içinde eksikliğini hissettiğimiz araçları alarak araç parkımızı genişlettik. Bugün belediyemize sıfır kilometre bir kepçe kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Araç parkımızda 85 model bir kepçemiz vardı. Oda bize kısmet olmuş, almıştık. Aradan 23 sene geçti. Yine bize kısmet oldu, 140 bin YTL'ye İller Bankası kredisi ile lastik tekerlekli, kazıcılı bir kepçe aldık" dedi.

Yeni alınan araçların gelişen Limonlu'da eksiklikleri gidereceğini ve büyük boşlukları dolduracağına inandığını kaydeden Şimşek, "Bu yıl araç parkımıza kendi imkanlarımızla 23 bin YTL'ye vidanjör, 60 bin YTL'ye de itfaiyeyi aracı ekledik. Beldemize hayırlı ve uğurlu olsun. Araçlarımızı hayırlı işlerde kullanmak bizlere nasip olsun" diye konuştu.

Araçlar belediye parkında düzenlenen törenin ardından dualarla hizmete girdi.

.
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2008 Çarşamba 11:39:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?