4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Belediye çocuk meclisi toplantısı

Silifke İlçesi'nde, Belediye Çocuk Meclisi toplanarak yeni kararlar aldı. 

Silifke Belediyesi Faruk Özdüzenciler Gençlik Merkezi'nde yapılan toplantıya, meclis başkanı ve icra kurulu üyeleri katıldı. Çocuk Meclisi Başkanı Esra Okur’un ve Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Coşkun’un başkanlığında yapılan toplantıya, icra kurulu üyeleri Latif Kılıç, Gülsüm Buğdaycıoğlu, Şerife Yaman, Erdi Arslan, Ahmet Rüchan Yüce, Mustafa Kaş ve Meryem Şahin katıldı. 

Toplantıda bir önceki dönemde alınan meclis kararlarının uygulanıp uygulanmadığı, uygulanmayanlar için neler yapılacağı konuları ele alındı. Bir sonraki meclis gündemini oluşturmak için yapılan çalışmaların ardından daha önce mecliste alınan “Silifke Çocuk” adlı gazetenin çıkarılması için çalışmalara hız verileceği kararı alındı. 2005-2006 eğitim-öğretim yılında ilköğretim dalında yapılan resmi yarışmalarda ülke ve il çapında dereceye giren öğrencilere Çocuk Meclisi olarak onur belgesi verilmesi, Çevre ve Orman İlçe Müdürlüğü'ne yazı yazılarak Silifke Belediyesi Çocuk Meclisi Hatıra Ormanı için yer talebinde bulunulması öngörüldü. 

Toplantıda konuşan Belediye Çocuk Meclisi Başkanı Esra Okur, “Çocuk Meclisi olarak Silifke Belediye Başkanlığı'na önerdiğimiz trafik eğitim parkının yapımına başlanması, kültür merkezinin ses ve koltuk sisteminin değiştirilmesi kararı alınmasından dolayı Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel’e teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki ay içerisinde Çocuk Meclisi çalışmaları hakkında bilgi vermek hem de Silifke’deki çocukların sorunlarını aktarmak için Silifke Kaymakamımız Ahmet Beyoğlu, Belediye Başkanımız Bayram Ali Öngel ve Milli Eğitim Müdürümüz Kazım Alp alkan’ı ziyaret edeceğiz” dedi.
iha
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2006 Çarşamba 17:16:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?