5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Belediye çukuruna taksi düştü

Mersin'de, 4 kişilik bir ailenin bulunduğu taksi, düğün dönüşü belediyenin açtığı çukura düştü. Yağmur nedeniyle suyla dolan çukurdaki aileyi, çevredeki vatandaşlar kurtardı.

Edinilen bilgiye göre, olay, Akbelen Mahallesi Rıfat Uslu Caddesi'nde meydana geldi. Ailesiyle birlikte bir yakınlarının düğününe katılan Memduh kullandığı 33 T 0584 plakalı taksi, Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından bakıma alınan Rıfat Uslu Caddesi'nde çukura düştü.

Araç içerisinde mahsur kalan Elkuş ile eşi ve 2 çocuğu çevrede bulunan vatandaşların yardımıyla araçtan çıkarılarak kurtarıldı. Kazadan yara almadan kurtulan Elkuş, yolda hiçbir uyarı levhası olmadığını ve yağmur nedeniyle de çukuru fark etmediğini söyledi.

Memduh Elkuş, "Eşim ve 2 çocuğumla birlikte arkadaşımın düğününe gelmiştim. Aracımı düğün salonunun otoparkına bıraktım. Yolda yapılan çalışmalardan haberim yoktu. Çevrede de hiçbir tabela bulunmadığı için düğün çıkışı bu yola girdim. Yağan yağmurun da etkisiyle su dolan çukuru fark edemedim ve içine düştük. Allah'a şükür ailemden yaralanan yok" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2009 Cumartesi 12:49:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?