3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

Belediye işçilerinin ikramiye sevinci

Mersin'in Silifke İlçe Belediyesi'nde 257 personele toplam 60 bin YTL ikramiye ödemesi yapıldı.

Silifke Belediyesi'nde çalışan toplam 257 personel, 2008 yılı 1. dilim 13 yevmiye bedeli olan ikramiyelerini aldı. 257 personele toplam 60 bin YTL ikramiye ödemesi yapıldığını belirten Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, işçilerin ilçenin gelişmesi için verdiği mücadeleyi karşılıksız bırakmamaya çalıştıklarını belirterek, işçilerin ikramiyelerinin ödendiğini kaydetti.

"Belediyemizde çalışan işçi-memur bütün personelimiz, tüm özverileriyle çalışarak sosyal ve maddi anlamda hak ettiği bütün imkanlardan yararlanmaktadır" diyen Öngel, "Gerek hizmet noktasında gerekse işçilerimizin alacakları konusunda belediyemiz maddi anlamda herhangi bir sıkıntı yaşamamaktadır. Bu bağlamda vatandaşımızın beklediği hizmetlerin yerine getirilmesinde emeği geçenlerin hakkını korumaya da devam edeceğiz" dedi.

Öngel, şöyle devam etti:
"İşçilerimizin hak ettiği ikramiye bedellerini zamanında ödedik. Belediyemizde işçi olarak görev yapan ve yaz-kış demeden her türlü zorluğa göğüs gererek büyük emek veren personelimizin sosyal ve ücret konusundaki haklarını gözetmeye devam edeceğiz."

 

iha
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2008 Pazartesi 13:52:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?