8
Mayıs
2024
Çarşamba
MERSİN

Belediye işçilerinin kadro sevinci

Mersin’in Erdemli ilçesine bağlı Tömük Belde Belediyesi'nde kadro alan 28 işçi, kadroya geçmelerini belediye personeline yemek vererek kutladı.

İşçilerin kadro sevincini paylaşan Tömük Belediye Başkanı Mehmet Güldalı, Tömük’ün, Erdemli’nin en büyük beldesi konumunda olduğunu hatırlatarak, “Kış aylarında 15 bin olan nüfusumuz, yaz aylarında yerli ve yabancı turistlerin de beldemize gelmesiyle 150 bini bulmaktadır. Yani küçük bir şehir konumuna gelmekteyiz. Dolayısıyla bu şehre hizmet etmek de oldukça güçleşiyor” dedi.

İşçilerin kadroya alınmasının işçilerden çok kendisini memnun ettiğini ifade eden Güldalı, “Belediye olarak büyük bir nüfusa hizmet vermek için gayret gösteriyoruz. Halkımızın beklentilerini ve gereksinimlerini geciktirmeden karşılıyoruz. 28 arkadaşımızın da kadroya alınmasıyla personel sayımız 60’a çıktı. Çalışanlarımızın her zaman için üstün gayret gösterdiğini de söylemeden geçmek istemiyorum. Tüm personelimizi bu gayretlerinden dolayı kutluyorum” diye konuştu.

Güldalı, beldede istihdamın artırılması ile ilgili çalışmalara destek vereceklerini de kaydetti. Kadro alan işçilerin düzenlediği programa, belediye personelinin yanı sıra Belediye-İş Sendikası Mersin Şube Başkan Yardımcısı Mustafa Erdoğan da katıldı.

 

iha
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2007 Pazartesi 11:17:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?