5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Belediye Meclisi mesaiye başladı

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yeni dönemin ilk meclis toplantısı öncesinde yaptığı açılış konuşmasında belediyeye siyaseti sokmayacaklarını söyledi.

İlçenin hayrına, güzelliğine, olabilecek her türlü projeye, düşünceye ve fikre açık olduklarını belirten Tollu, “Projeler ister belediye ekipleri tarafından hazırlansın isterse belediye meclisi üyeleri tarafından hazırlansın bütün projeleri değerlendireceğiz. Bu projeleri birlikte yaşama geçireceğiz ve belediyede mutlaka uygulama alanı bulmasını sağlayacağız. Erdemli’yi siz değerli belediye meclis üyesi arkadaşlarımla ve çalışanlarımızla birlikte imar edeceğiz” dedi.

Erdemli'nin turizmde, tarımda ve kültürel alanda gelişip kalkınması için her türlü görüşün kendileri için önemli olduğunu ifade eden Tollu, “Hepimizin ortak paydası Erdemli'dir. Amacımız ilçemizin her türlü alanda hak ettiği yeri almasıdır. Bu konuda el birliği yaparak bir birimize yardımcı olacağız. Bir birimizi üzmeden kırmadan Erdemli’yi aya kaldıracağız. Belediyemize asla siyaseti sokmayacağız” diye konuştu.

Konuşmanın ardından meclis toplantısında Kur’an-ı Kerim okunup dua edildikten sonra başkanlık makamının meclise sunduğu 11 gündem maddesi görüşüldü.
Belediye Başkanı Mükerrem Tollu başkanlığında toplanan belediye meclisi görev dağılımını ise şu şekilde gerçekleştirildi:

Belediye Meclis Katipleri: Sabahattin Elal, Adem Gürsoy.
Meclis 1 ve 2. Başkan Vekilleri: Cafer Çiftçi, Mehmet Tartar.
Belediye Encümen Üyelikleri: Musa Coşkun, Sebahattin Elal
İmar Komisyonu Üyelikleri: Rasim Şahin, Adem Gürsoy, Ali Yön, Ali Deniz, Habib Gürgah.

Bütçe Komisyonu Üyelikleri: Mehmet Tartar, Musa Coşkun, M.Ali Doğruöz, Rüştü Tartar, Emine Kar.
Denetim Komisyonu Üyelikleri: Habib Gürgah, Adem Gürsoy, Rasim Şahin.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2009 Salı 14:33:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?