8
Mayıs
2024
Çarşamba
MERSİN

Belediye Meclisi toplandı

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi'nin 2007 yılı ocak ayı olağan toplantı döneminin 1. birleşimi, Macit Özcan başkanlığında yapıldı. 

Açılış ve yoklama ile başlayan Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'ndaki toplantıda, bir önceki tutanak özeti okunarak oybirliği ile kabul edildi. Toplantının 3. maddesinde Büyükşehir Belediyesi Encümen Üye seçimi ile ilgili teklif görüşüldü. Görüşmeler sonucunda gizli oylama ile Nevzat Gilik, Nuri Özdemir, Okan Takan, Ali Aytekin, Musa Taş ve Akın Güneş, encümen üyeliğine seçildi. Toplantının 4. maddesinde Denetim Komisyonu üyeleri için Erol Ertan, Kemal Sığırcıkoğlu, Hikmet Koç, Levent Ay ile Mehmet Yıldız aday oldu ve bu isimler de oybirliği ile Denetim Komisyonu üyeliğine seçildi. 

Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı'nın diğer gündem maddelerinde yer alan alt kademe belediyelerin kendi meclislerinde kabul edilen imar plan değişikliği ve plan tadilatı ile ilgili teklifler İmar Komisyonu'na havale edildi. Büyükşehir Belediye Meclisi'nin 2007 yılı ocak ayı olağan toplantı döneminin 2. birleşiminin, 12 Ocak 2007 Cuma günü saat 14.00'da Büyükşehir Belediye Meclis Salonu'nda yapılması kararlaştırıldı.
iha
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2007 Pazartesi 18:30:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?