5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Belediye Meclisi'nden ilk toplantı

29 Mart Yerel Seçimlerinde partilerinden yeni seçilen belediye meclis üyeleri, Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel'in başkanlığında ilk toplantılarını yaptı.

Meclis toplantısında konuşan Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, "Belediye Meclisi şehrimizin geleceği ile ilgili karar alacak olan bir organdır. Bu meclis inşallah Silifke için güzel kararlara imza atar. Ben ve benimle birlikte olan MHP grubu üyelerimiz seçildiğimiz günün sonrasında parti rozetlerimizi çıkarttık. Artık Silifke için çalışacağız. Seçimleri kazanarak Belediye Meclisine seçilen tüm arkadaşlarımıza yeni görevi hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Silifke Belediyesi Meclis Toplantı salonunda yapılan belediye meclis toplantısına Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, MHP grubundan Teslime Bozkaya, Mücahit Aktan, Sibel Uğuz, Murat Güngör, Mustafa Gönen, Mahmut Nasuhoğlu, Hasan Mazlum Kirişçi, Kerim Yazar, Eyüp Arslan, Nejdet Çerçi, Ali Usça, Halil Gür ve Muammer Yüksel, CHP grubundan Zeynep Direk, Emin Ümit Gür, Aliye Apaydın, Sait Saydan Levent, Mehmet Çelebi, Bünyamin Uçar ve Mehmet Ali Akça, AK Parti grubundan ise İsmail Gürses, Serhat Öztürk, Yakup Deveci, Muhammet Kalkan ve Ali Akdağ katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2009 Salı 15:16:17
Güncelleme :7 Nisan 2009 Salı 15:17:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?