8
Mayıs
2024
Çarşamba
MERSİN

Belediye otobüsüne molotof kokteylli saldırı

Mersin'de bir grup tarafından belediye otobüsüne molotof kokteylli saldırıda bulunuldu.
Edinilen bilgiye göre olay, dün gece 22.30 sıralarında Kurdali Mahallesi Çiftçiler Caddesi üzerinde meydana geldi. Kurdali-Yalınayak-Arpaç istikametine çalışan Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne ait 49 sefer sayılı belediye otobüsü, Çiftçiler Caddesi üzerinde seyir halindeyken Trafo Durağı yakınlarında yolcu indirmek için yavaşladı. Bu sırada yol kenarında bulunan 8-10 kişilik grubun içerisinden otobüse molotofkokteyli atıldı. Otobüs yavaşladığı için molotofkokteyli otobüsün önüne düşerken, şoför Sunay Eroğlu, hiç durmadan yola devam etti. Bu sırada otobüste bulunan yolcular korkulu anlar yaşadı. Şoför, olay yerinden uzaklaştıktan sonra durumu polise bildirdi. Polis, olayın faillerini bulmak için geniş çaplı çalışma başlattı.

Bu arada, belediye otobüsüne yapılan saldırının ardından, Mersin'in diğer semtlerine çalışan belediye otobüslerinin şoförleri de aranarak, Büyükşehir Belediyesi Makine İkmal Müdürlüğü'ne çağrıldı. Molotof kokteyli atılan otobüsün şoförü Sunay Eroğlu, yolcularla birlikte korkulu anlar yaşadıklarını belirterek, "8-10 kişilik bir grup gördüm, ancak tam eşkallerini hatırlamıyorum. Yolcular çok korktu, biz de o yüzden olay yerinde durmadık. Zaten ben frene bastığım için molotof kokteyli önümüze düştü ve üzerinden geçtik. Şans eseri kurtulduk, daha büyük şeyler de olabilirdi" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2007 Pazartesi 12:47:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
elif IP: 88.254.238.xxx Tarih : 28.08.2007 03:04:44
BİR MERSİN KLASİĞİ HER YIL OLAN ŞEYLERDEN BİR TANESİ DAHA ! NE SORUNLARI VARSA BU İNSANLARIN ... BUKADAR KARIŞIK BİR ŞEHİR GÖRMEDİM !!!