2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Belediyeden gürültü önlemi

Mersin'in alt birimi Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, öğrencilerin hayatlarında birer dönüm noktası olan OKS, ÖSS, SBS ve YDS sınavları öncesinde belediye olarak gerekli önlemleri aldıklarını söyledi.

Mersin'in bir dünya kenti olabilmesi için, en büyük güvencelerinin iyi yetişmiş, dünyayı tanıyan, kendine güvenen, araştıran, sorgulayan çocuklar ve gençler olduğunu belirten Tuna, sınava girecek öğrencilere başarılar dilerken, ailelerine de sabırlı olmalarını ve çocuklarını sonuç ne olursa olsun anlayışla karşılamalarını istedi.

ÖKS, ÖSS sınavları öncesinde bölgedeki okullara 6 bin 500 adet soru bankası dağıtarak eğitime destek verdiklerini belirten Tuna, sınava girecek öğrencilere başarılar diledi.

Öğrencilerin rahat ve huzurlu bir sınav geçirmelerini sağlamak amacıyla belediye olarak tüm önlemleri aldıklarını kaydeden Tuna, "Pazar günü yapılacak OKS Sınavına girecek tüm öğrencilere başarılar diliyorum. Onların alacakları başarılar kendileri, aileleri ve de ülkemiz için büyük önem taşımaktadır. Allah yardımcıları olsun. Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz, bu hafta sonu olmak üzere, ÖSS, SBS ve YDS sınavlarının olduğu hafta sonlarında da gürültü kirliliğini önlemek amacıyla gerekli çalışmaları yapacaklar" dedi.

 

.
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2008 Cuma 17:14:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?