5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Belediyeden vergi uyarısı!

Emlak Vergisi ve Çevre Temizlik Vergisi (ÇTV) ödemelerinin 31 Mayıs'ta sona ereceği belirtilerek, vatandaşların cezalı duruma düşmemeleri için bu tarihe kadar ödemelerini yapmaları istendi.

Konuyla ilgili açıklama yapan merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, vatandaşları izdiham nedeniyle son güne kalınmaması konusunda uyardı.
Tahsil edilen vergilerin hizmet olarak geri döndüğüne dikkat çeken Tuna, Emlak Vergisi birinci taksitinin ve işyerlerinin ödemesi gereken ÇTV'nin son ödeme gününün 31 Mayıs'ta sona ereceğini belirterek, gecikme zammına maruz kalınmaması için vatandaşların duyarlı olması ve vergilerini zamanında ödemeleri gerektiğini kaydetti.

Vatandaşa her konuda yardımcı olacaklarını ifade eden Tuna, işlemlerin en çabuk şekilde tamamlanması için gerekli önlemleri aldıklarını söyleyerek, “Vatandaşlarımızdan cezalı duruma düşmemesi için vergilerini zamanında ödemelerini istiyoruz. Aynı zamanda belediyemizin hizmet binası girişinde bulunan Halkla İlişkiler servisimizde vatandaşlarımıza beyannamelerin doldurulmasında da ücretsiz olarak yardımcı olunmaktadır” dedi.

Toroslar Belediyesi'nde veznelerin 31 Mayıs Pazar günü mesai bitimine kadar açık olacağı kaydedildi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2009 Perşembe 15:04:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?