5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Belediyeler Birliği encümen toplantısı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, Çukurova Belediyeler Birliği (ÇBB) Başkanı seçilişinin ardından birliğin ilk encümen toplantısını Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde gerçekleştirdi.

Tarsus, Toroslar, Çukurova ve Kozan belediye başkanları ile Seyhan Belediyesi İmar Komisyonu Başkanı'nın katılımı ile gerçekleştirilen ÇBB encümen toplantısında birliğin yapısı ve işleyişine ilişkin görüş alışverişinin ardından yeni dönemde yapılması planlanan çalışmalar hakkında ki konular tartışıldı.

Toplantı sonrasında bir açıklama yapan Mersin Büyükşehir Belediyesi ve ÇBB Başkanı Macit Özcan, alınan ortak karar ile ÇBB'yi daha güzel bir şekilde yaşatmayı, desteklemeyi, birliğe bağlı olan belediye ve belediye başkanlarını eğitip onlara yardımcı olmayı hedeflediklerini söyledi.

Kendisinin başkan seçilmesinin ardından gerçekleştirilen bu ilk toplantıda alınan en önemli kararlardan birisinin de, birliği daha aktif hale getirmek olduğunu ifade eden Özcan “Bundan sonra tüm arkadaşlarımız ile birlikte Çukurova Belediyeler Birliği'ni daha üst noktalara çıkartma gayreti içerisinde olacağız.

Bu hedef doğrultusunda bundan sonraki toplantılarımızı değişik şehir ve yerlerde yaparak birlik üyesi belediye ve başkanlarının birbirleri ile daha fazla görüşme şansı elde etmesini sağlayacağız” dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2009 Cumartesi 13:27:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?