2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Belediyenin araç filosu güçlendi

Mersin'in alt birim Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, yıllardır bakımsız ve atıl halde bulunan araçları, belediye imkanları ile onararak hizmete sunduklarını söyledi.
Personel taşımacılığının yanı sıra vatandaşların düğün ve cenaze gibi günlerinde kullanılmak üzere alınan otobüsle birlikte araç sayısını 28'e yükselttiklerini belirten Tuna “Araç parkımıza bir tane daha araç eklemenin hazzını yaşıyoruz. Gelişmenin her türlüsüne açığız. Artık kas gücüyle iş yapma dönemi bitmiş, teknolojik gelişmelerden yararlanmanın şartlarına bakıyoruz” dedi.

Araç parkında yıllardır bakımsız ve atıl halde bulunan araçları, belediye imkanları ile onararak hizmete sunduklarını kaydeden Tuna, “Göreve israfçı değil, insaflı belediyecilik" sloganıyla geldiklerini ve çalışmalarını da bu doğrultu da devam ettiklerini ifade etti.

Belediyenin araç parkında yıllardır bakımsızlıktan kullanılmayan atıl durumdaki araçların bakım ve onarımını yaparak, yeniden hizmete sunduklarını kaydeden Tuna, “Eksik gördüğümüz araçları da alarak araç filomuzu zenginleştirdik. Vatandaşlarımız tarafından da hibe edilen araçlarla belediyemiz araç parkını daha da güçlendirdik. Amacımız Toroslar'a daha iyi hizmet sunabilmek ve Toroslar'ın kentleşmesi yönünde olumlu adımlar atabilmektir” diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2008 Çarşamba 18:26:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?