2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Belediyenin projelerine AB'den onay

Mersin'in Erdemli ilçesine bağlı Arpaçbahşiş Belde Belediye Başkanı Musa Demir, "Yaşanabilir Bir Çevre İçin Ortak Akıl" konulu projelerinin Avrupa Birliği tarafından onaylandığını söyledi.

Proje kapsamında ileriki günlerde belediyeden bir heyetin İtalya'ya gideceğini belirten Demir, "Avrupa Birliği ve Türkiye arasındaki Sivil Toplum duyarlılığının geliştirilmesi ve Belediyeler Hibe Programı çerçevesinde yapmış oldukları "Yaşanabilir Bir Çevre İçin Ortak Akıl" isimli projelerinin kabul edilmesinin beldeleri adına mutluluk verici olduğunu kaydetti.

Projenin kabul edilmesinin ardından Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı Merkezi Finans ve İhale birimi ile sözleşme imzaladıklarını ifade eden Demir, projenin 18 ay boyunca devam edeceğini belirterek şunları söyledi:

"Bu proje kapsamında Arpaçbahşiş Belediyesinden bir heyet İtalya'nın Napoli Şehri Ottoviana Belediyesini ziyaret edecek. Yurda dönüşte de belediye olarak çevre ile ilgili etkinlik düzenleyeceğiz. Belde olarak Avrupa'da Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum. Bu konuda emeği geçenlere ve bundan sonraki aşamalarda projemize destek verecek olan herkese teşekkür ederim."

İHA
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2008 Salı 17:48:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ibrahim hayırlar IP: 88.247.25.xxx Tarih : 23.07.2008 14:42:20

bu projenin içeriği hakkında bişey bilmiyoruz ama sayın baskanımımızı bucalısmasından dolayı kutlarım.Arpacbahşişli olarak cok sevindirici ve onur verici bi çalısmaolacagı kanaatindeyim.adanadan sevgilerimle ibrahim hayırlar...TCDD 6.BÖLGE MÜD..ADANA