3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

Belediyenin yaz okulu bitti

Erdemli Belediyespor Yaz Spor Okulu düzenlenen törenle sona erdi.

Törende konuşan Erdemli Belediye Başkanı Musa Mutlu, yaz spor okuluna çocuklarını gönderen ailelere teşekkür ederek, "Yaz okulumuzda 15 ayrı spor dalında gençlerimize geleceğimiz çocuklarımıza sportif eğitim verildi. Yaz okulunda sadece spor eğitim verilmedi onlara devletini milletini ve bayrağını sevmeleri , büyüklerine hürmet, küçüklerine şefkatle bakmada öğretildi" dedi.

Gençlerin spora yönelmesi için etkinliklerin devam edeceğini belirten Mutlu, "Açtığımız bu yaz okulu etkinliklerine çocuklarını gönderen ailelere teşekkür ediyoruz. Sizlerin bu davranışı bizlere güç veriyor, sağlıklı nesillerin yetişmesine yardımcı oluyor" diye konuştu.

Erdemli Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Morgül ise yaptığı konuşmada, Yaz Spor Okulu'na Erdemli'den ve ilçeye tatile gelen tatilci ailelerden yaklaşık 500 çocuğun katıldığını söyledi.

Başarılı bir yaz okulunu daha geride bıraktıklarını, başarılı sporculara kurs bitirme diploması ve madalyalarını vermekten mutlu olduklarını dile getiren Morgül, açtıkları okulun bir çok il ve ilçeye örnek olduğunu ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2008 Salı 16:35:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?