2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Belediyespor bayan basketin gururu

Türkiye Bayanlar Basketbol 1. Ligi'nde şampiyonluk hedefleyen Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde çifte sevinç yaşanıyor.

Kendi sahasında Panküp TED Kayseri Koleji'ni 81-66 mağlup eden turuncu-mavililer, zirvedeki yerini de sağlama aldı.

Baş antrenör Ceyhun Yıldızoğlu, hedefe doğru emin adımlarla ilerlediklerine dikkat çekerek, takım olarak istenilen düzeyde olmadıklarını, ancak her geçen hafta iyi bir çizgi yakaladıklarını söyledi. Eksiklik ve hataların giderilmesiyle birlikte çok daha etkili olacaklarına dikkat çeken Yıldızoğlu, Panküp TED Kayseri Koleji maçının, bu hafta sonu deplasmanda oynayacakları Galatasaray Cafe Crown karşılaşması öncesinde kendilerine moral olduğunu söyledi.

Yıldızoğlu, Sarı-kırımızı ekip karşısına da mutlak galibiyet parolasıyla çıkacaklarını ve kazanmak için oynayacaklarının altını çizdi.

Ligdeki şampiyonluk şanslarını elde ettikleri galibiyetle birlikte daha da yükselttiklerine işaret eden Yıldızoğlu, "Daha önce şampiyonluk şansımızı yüzde 25'ten yüzde 27'ye yükseltmiştik. Panküp TED Kayseri Koleji galibiyetiyle birlikte bu oranı yüzde 30'a yükselttik. Amacımız bunu yüzde 40'lara taşımak" dedi.

Mersinli basketbolseverlerin desteğini beklediklerini, ancak bunun bir türlü gerçekleşmediğini ve yalnız bırakıldıklarını kaydeden Yıldızoğlu, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Bence bu çocuklar ortaya koydukları oyunla bu durumu hak etmiyorlar. Burada oynadığımız tüm maçlarda salonun dolması gerekiyor. Çünkü bu çocuklar bunu hak ediyor. Her şeye rağmen yine de Mersinlilerin sonuna kadar yanımızda olacağına inanıyoruz."

İHA
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2008 Çarşamba 12:57:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?