8
Mayıs
2024
Çarşamba
MERSİN

Belediyespor maça çıkmayacak

Mersin Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu, penaltı atışlarının hatalı kullanıldığı Gölcükspor maçıyla ilgili Futbol Federasyonu'nun penaltı atışlarına kaldığı yerden devam edilmesine karar verdiğini hatırlatarak, "Bu kararı beklemiyorduk. Büyükşehir Belediye Başkanımız Macit Özcan da avukatlarla görüşerek maça çıkmamamızı istedi. Biz de maça çıkmadık. Tahkim Kurulu'na başvurduk, sonucu bekleyeceğiz" dedi. 

Gölcükspor ile Mersin Büyükşehir Belediyespor arasında oynanan 2. Lig'e yükselme maçında yaşanan hakem skandalının ardından yarım kalan ve Futbol Federasyonu tarafından kazanan takımın belirlenmesi için penaltı atışlarına kaldığı yerden devam edilmesi kararından sonra, maça çıkmayan Mersin Büyükşehir Belediyespor, Mersin'e dönüyor

Teknik Direktör Tozlu, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye Futbol Federasyonu'nun kazanan takımın belirlenmesi için penaltı atışlarına kaldığı yerden devam edilmesine karar verdiğini hatırlatarak, böyle bir karar beklemediklerini söyledi. Penaltı atışlarında Gölcükspor'un ilk golü atması durumunda maçın onların lehine tescil edilebileceğini belirten Tozlu, "Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Macit Özcan ile yaptığımız görüşmede, kendisi avukatlarla görüştüklerini belirterek, maça çıkmamamızı istedi ve biz de maça çıkmadık. Federasyon'un verdiği kararı beklemiyorduk aslında, ya 90 dakika tekrar oynanmalı, ya da penaltı atışları baştan yapılmalıydı" diye konuştu.
Tahkim Kurulu'na itirazda bulunduklarını söyleyen Tozlu, kuruldan olumlu bir karar çıkmasını beklediklerini ve hakem hatası yüzünden mağdur duruma düşmek istemediklerini de sözlerine ekledi.
iha
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2007 Perşembe 21:08:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?