4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Belediyeye araç takviyesi

ERDEMLİ BELEDİYESİ'NE ARAÇ TAKVİYESİ

Erdemli Belediyesi tarafından belediye araç parkına 10 ton ağırlığında bir silindir ve kepçe kazandırıldı. Belediye garajına getirilen araçlar alkışlarla araçtan indirildi.

Daha önceki dönemlerde hep dışa bağımlı bir belediye durumunda olunduğunu belirten Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Daha öncelerde olduğu gibi yine Erdemli Belediyesine 2 tane iş makinesi kazandırdık. Bizim hedefimiz belediyemizi kendi kendisine yetebilen bir belediye haline getirmek. Erdemli belediyesi olarak her türlü işimizi kendimiz yapıyoruz. Belediyemiz asfaltını kendisi yapıyor, parke taşlarını kendisi yapıyor, bütün parklarını kendisi üretiyor. Belediyemiz kendi kendisine yetebilen, kendi kendisine proje üreten bir belediye haline gelmiştir. Bu gün belediyemize kazandırılan bu araçlar gerçekten büyük bir iş makinesi açığımızı kapatmıştır. Ne yazık ki Erdemli Belediyesi’nin bir silindir makinesi yoktu. Toroslar Belediyesinden ödünç olarak getirdiğimiz bir silindirle Erdemli’de yollarımızı asfaltlamaya çalışıyorduk. 10 ton ağırlığında ve son teknolojilerle donatılmış vincimizle artık ilçemize daha iyi hizmetler verebileceğiz" dedi.

Araçların belediyeye kazandırılmasından dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden Tollu, “Bu gün Erdemli Belediyesi olarak mutlu günlerimizden birisini daha yaşıyoruz. Çünkü biz belediyeciliği çok iyi bildiğimiz iddiasıyla yola çıkmıştık. Allah’a şükürler olsun iddialarımızın arkasındayız ve iddialarımızı bir bir yerine getiriyoruz. Hizmetlerimizi yerine getirirken bizlere destek olan personelimize ve değerli Erdemli halkına çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

ERDEMLİ BELEDİYESİ'NE ARAÇ TAKVİYESİ
İHA
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2010 Perşembe 10:53:03
Güncelleme :21 Ekim 2010 Perşembe 13:34:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?