4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Bıçaklı saldırgan aranıyor!

MERSİN'DE POLİS, EMNİYET MÜDÜRÜ YARDIMCILARINI BIÇAKLAYAN TERÖR YANDAŞINI ARIYOR

Mersin'de 2 Emniyet Müdür Yardımcısı ile 1 polis memurunun yaralandığı terörist cenazesi sonrası olay çıkaran gruba polis müdahale etti. Ara sokaklara kaçan gruptaki 3 kişi kovalamaca sonrası yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Tunceli'de güvenlik güçleri ile çıkan çatışmada ölen Cemal Noyman adlı teröristin cenazesi, bu sabah Mersin'de Şevket Sümer Mahallesi'ndeki evlerine getirildi. Teröristin cenazesi, bir süre evde bekletildikten sonra toprağa verilmek üzere Güneykent Mezarlığı'na götürülmek üzere yola çıkarıldı. Cenazenin Kurdali Mahallesi, Selen Kavşağı'na getirildiği sırada kalabalığın arasında kalarak saldırıya uğrayan Mersin Emniyet Müdür Yardımcıları Hikmet Bulak 3 yerinden bıçaklanarak, Anadolu

Atayun ise darp sonucu yaralandı. Bulak ve Atayun Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Bu arada, saldırganlara müdahale ederken yaralanan polis memuru Aydın Şahin de Toros Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Ameliyat edilen Bulak'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, diğer 2 emniyet personeli, ayakta tedavi gördükten sonra taburcu edildi.

Öte yandan, terörist Cemal Noyman'ın cenazesi Güneykent Mezarlığı'nda, kalabalık bir grubun katılımı ile defnedildi. Cenazenin defnedilmesinin ardından dağılan gruptaki bazı kişiler, yine böcülü terör lehinde gösteri yapınca polis müdahale etti. Kaçan şahıslardan 2'si gözaltına alınırken, yine otomobille kaçarken aracı çevik kuvvet polislerinin üzerine süren 1 kişi de Çağdaşkent Mahallesi'nde kaçtığı araçla yakalandı. Bölgede geniş çaplı güvenlik önlemi alan polis, terör yandaşlarını yakalamak için

operasyonlarını sıklaştırdı. Çevik kuvvet ve Özel Harekat polisleri desteğinde sürdürülen operasyonlarda, eşkali belirlenen saldırganlarının yakalanmasına çalışılıyor.

MERSİN'DE POLİS, EMNİYET MÜDÜRÜ YARDIMCILARINI BIÇAKLAYAN TERÖR YANDAŞINI ARIYOR
MERSİN'DE POLİS, EMNİYET MÜDÜRÜ YARDIMCILARINI BIÇAKLAYAN TERÖR YANDAŞINI ARIYOR
MERSİN'DE POLİS, EMNİYET MÜDÜRÜ YARDIMCILARINI BIÇAKLAYAN TERÖR YANDAŞINI ARIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2010 Çarşamba 14:35:05
Güncelleme :20 Ekim 2010 Çarşamba 17:04:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
baba yasin IP: 88.228.9.xxx Tarih : 20.10.2010 19:20:11

eee müdür olunca bi şey olmuyor her şey olabilir sonuçta tedbirli olmak lazım müdürümüze geçmiş olsun