5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Bir anlık öfkesinin kurbanı oldu

Mersin'de bisikletiyle yolun ters istikametinde seyir eden şahıs, karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir kişiye çarptı. Bisiklet sürücüsü tartıştığı yayayı darp edince polis tarafından gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Hastane Caddesi'nden trafiğin ters yönünde bisikletiyle giden Faysal Ö. (38), Bahçeler Caddesi'ne dönüş yapacağı esnada yaya olarak yolun karşı tarafına geçmek isteyen Cumali Üredi'ye (53) çarptı. Faysal Ö. ile Üredi arasında tartışma çıktı.

Sinirlerine hakim olamayan Faysal Ö., Üredi'yi dövmeye başladı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Faysal Ö.'yü güçlükle sakinleştirdi. Faysal Ö. polis otosuna bindirilirken, burnu kırılan Cumali Üredi ise
kaldırıma yığıldı. Polisin verdiği peçeteyle burnundan akan kanı durdurmaya çalışan Üredi'ye çevredeki vatandaşlar da yardımcı oldu.

Üredi, ambulansla Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polisin kimliğini istediği Faysal Ö.'nün üzerinden ise kimlik çıkmadı. Su aboneliği işlemi için eşiyle birlikte Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Mersin Su ve Kanalizasyon İşletmesi'ne (MESKİ) geldiğini ve kimliğini evde unuttuğu için gidip onu aldığını anlatan Faysal Ö., bu nedenle yolda hızlı hareket ettiğini anlattı.

Bir anlık öfkesinin kurbanı olduğunu dile getiren Faysal Ö., bindirildiği polis otosunda da pişman olduğunu söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2009 Pazartesi 11:41:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?