6
Mayıs
2024
Pazertesi
MERSİN

Bir aydır kayıp!

Mersin'de 2 çocuk annesi 50 yaşındaki İlhan Şafak'tan, yaklaşık bir aydan bu yana haber alınamadığı bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, merkez Akdeniz ilçesi Bahçe Mahallesi'nde oturan 2 çocuk annesi İlhan Şafak (50), 25 Aralık 2013 tarihinde emekli olduktan sonra bir fırında çalışan eşi Nuri Şafak'ın sabah işe gitmesinin ardından evden ayrılarak bir daha dönmedi. Eşinin kayıp olduğunu öğlen eve geldiğinde fark eden Nuri Şafak (53), tüm aramalarına rağmen izine rastlayamayınca polise ve Cumhuriyet Savcılığı'na başvurdu. Ancak bir aydan fazla süredir kayıp olan karısını bulamayan çaresiz koca, yetkililerden yardım istedi.

26 yıllık evlilikleri boyunca eşi ile hiçbir problemleri olmadığını söyleyen Nuri Şafak, "Ancak son dönemde evde birlikte yaşadığımız 17 yaşındaki kızımızdan dolayı sorunlar yaşıyorduk. Kızımızın problemleri eşimin de canını sıkıyordu. Bu yüzden zaman zaman 'artık dayanamıyorum, evi terk edip kadın sığınma evinde kalacağım' diyordu. Fakat böyle bir şey yapacağına hiç ihtimal vermiyordum" dedi.

Eşi kaybolduktan sonra gidebileceği tüm akrabalarını aradığını, arkadaşlarına sorduğunu ancak izine rastlayamadığını kaydeden Şafak, "Son olarak Aile ve Sosyal Politikalar Genel Müdürlüğü'ne dilekçe ile başvurup, eşimin kadın sığınma evinde olup olmadığına öğrenmek istedim. Ancak henüz bir yanıt gelmedi. Nerede olduğunu bilmiyoruz. Her geçen gün daha da umutsuzluğa kapılıyorum ve artık hayatından endişe duymaya başladım. Yetkililerden eşimin bulunması için yardım istiyorum" diye konuştu. 

iha
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2014 Salı 11:29:41
Güncelleme :28 Ocak 2014 Salı 11:31:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?