9
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Bir kişi bıçaklandı, üç kişi üstlendi

Mersin'de aile arasında çıkan kavgada bir kişi bıçaklanarak yaralandı.

Bıçaklanan şahsın eşi, kocasını kendisinin yaraladığını, kayınbiraderi ise suçu kendisinin işlediğini, yaralı şahıs ise kendi kendisini bıçakladığını söyleyince Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı araştırmada, bıçaklama olayını şahsın kayınbiraderinin işlediği, eşinin ise kardeşini korumak için suçu üstlendiği, bıçaklanan şahsın da karısını kurtarmak için kendi kendini bıçakladığını ileri sürdüğü anlaşıldı.

Edinilen bilgiye göre olay, saat 22.30 sıralarında Çay Mahallesi 6488 Sokak 2 numaralı evde meydana geldi. Fesih B., eşi Fahriye B. ile bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı. Tartışmaya, Fesih B.'nin kayınbiraderi ve aynı zamanda amcasının oğlu Serdar B. de katılınca, tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada Serdar B., amcasının oğlu ve kız kardeşinin kocası olan Fesih B.'yi kalbinin altından bıçakladı.

Yaralanan Fesih B. ambulansla hastaneye kaldırılırken, eşi Fahriye B. olay yerine gelen polislere kocasını kendisinin bıçakladığını söyledi. Bunun üzerine genç kadını gözaltına alan polislere, şahsın kayınbiraderi, suçu kendisinin işlediğini, kız kardeşinin bir suçu olmadığını belirtti. Polisler, Serdar B.'yi de gözaltına alırken, hastanede ifadesi alınan yaralı Fesih B. ise, sinir krizi geçirerek kendi kendisini bıçakladığını ileri sürdü.

Olayda suçu üç kişi de üstlenince, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler başlattıkları çalışma ile kısa sürede gerçek suçluyu ortaya çıkardı. Bıçaklama olayını şahsın kayın biraderi Serdar B.'nin gerçekleştirdiği ortaya çıkarken, kadının kardeşini korumak için suçu üstlendiği, bıçaklanan Fesih B.'nin de karısını ve kayınbiraderini kurtarmak için suçu üstlendiği ortaya çıktı. Kalbinin altından yaralanan Fesih B., Mersin Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, incelemenin devam ettiği belirtildi.

 

iha
Yayın Tarihi : 23 Ağustos 2007 Perşembe 11:52:23
Güncelleme :23 Ağustos 2007 Perşembe 11:56:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?