4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Bir yanda taş, diğer yanda balon

BİR YANDA TAŞ, DİĞER YANDA BALON

Mersin'de terör örgütü elebaşısı Abdullah Öcalan'ın, Suriye'den çıkartılışını bahane eden grup, polise taşlı saldırıda bulundu. Göstericileri biber gazı kullanarak dağıtan polis, eylemlere katılmayan çocuklara da balon dağıttı.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu'dan göç eden ailelerin yoğun olarak yaşadığı Şevket Sümer Mahallesi'nde çoğunluğunu çocukların oluşturduğu bir grup, mahallede izinsiz gösteri yaparak, bölgede güvenlik önlemi alan polise taşlı saldırıda bulundu. Çöp konteynerlerini devirerek yolu kapatmaya çalışan göstericilere, Mersin Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler müdahale etti. Terör örgütü yandaşlarını dağıtmak için biber gazı kullanan polis, çıkan olaylarda 2 kişiyi de gözaltına alırken, göstericiler de ara sokaklara dağıldı.

Öte yandan, mahalledeki izinsiz gösteriye katılmayarak, polisin yanında saf tutan küçük çocuklara da Çevik Kuvvet ekipleri küçük bir jest yaparak kendilerine balon dağıttı. Polisler, zaman zaman balonları şişirip çocuklarla oyun oynarken, objektiflere de renkli görünler yansıdı.

BİR YANDA TAŞ, DİĞER YANDA BALON
BİR YANDA TAŞ, DİĞER YANDA BALON
BİR YANDA TAŞ, DİĞER YANDA BALON
BİR YANDA TAŞ, DİĞER YANDA BALON
İHA
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2010 Cumartesi 17:22:05
Güncelleme :9 Ekim 2010 Cumartesi 22:44:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?