9
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Biri bebek 6 kişi hayatını kaybetti

Adıyaman’dan İzmir'e düğüne gidenlerin bulunduğu otomobil, otoyolda gişe bariyerlerine çarptı. Kazada, 1’i 7 aylık bebek 6 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.

Dün gece, Yusuf Yetgin (31), İzmir’deki bir yakınlarının düğününe katılmak için akrabalarıyla birlikte Adıyaman’dan yola çıktı. 02 AU 832 plakalı otomobili kullanan Yusuf Yetgin, sabaha karşı aracının kontrdolünü kaybetti. Direksiyon başında uyuduğu tahmin edilen Yetgin’in kullandığı otomobil, saat 06.00 sıralarında Mersin’in Tarsus İlçesi’ne bağlı Yenice Beldesi yakınlarındaki Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu gişelerinde bariyerlere çarptı. 

Hurdaya dönen otomobilde sıkışan sürücü Yusuf Yetgin ile aynı araçta bulunan 7 aylık oğlu Muhammed Berat Yetgin, akrabaları Naciye Yetgin (52), Mahmut Akkuş (53) ve eşi Kadriye Akkuş (52) ile kızları Tülay Akkuş (22) yaşamını yitirdi. Araçta sıkışan sürücünün eşi Ümmühan Yetgin (28) de ağır yaralandı. 

Ölenlerle yaralıyı sıkıştıkları araçtan Adana Büyükşehir Belediyesi arama-kurtarma ekibi CANKUR çıkarttı. Yaralı Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’ne götürülerek tedaviye alındı, ölenlerin cenazeleri ise Tarsus Devlet Hastanesi Morgu’na konuldu. Kazayı gören otoban görevlisi, “Ben diğer gişede ücret tahsil ediyordum. Otomobilin hızı da fazlaydı. Gişe turnikelerine girmek yerine büyük bir gürültüyle bariyerlere çarptı. Yardıma koştuk ama, yapacak bir şey kalmamıştı” dedi.


Hürriyet
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2007 Cumartesi 09:20:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?