5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Birinci olmak için yarıştılar

Mersin’in Erdemli ilçesinde Karayolu Trafik Haftası etkinlikleri bisiklet yarışı ile sona erdi.

Hafta dolayısıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen bisiklet, şiir, resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren sporcu ve öğrencilere de düzenlenen törenle ödülleri verildi.

Biri bayan toplam 17 sporcunun katıldığı 5 kilometre mesafeli bisiklet yarışmasında birinciliği İlker Şefik, ikinciliği Şerif Özbal, üçüncülüğü ise Ümit Deniz elde ederken, bayanlarda tek yarışmacı olan Hazal Kanlı birinci oldu.
Etkinlikler çerçevesinde İlköğretim okulları arasında düzenlenen şiir yarışmasında Sultan Akın İlköğretim Okulu öğrencisi Merve Bütüner, resim yarışmasında TED Koleji öğrencisi İdil Us, kompozisyon yarışmasında da Sultan Akın İlköğretim Okulu öğrencisi Merve Bütüner birinci oldu.

Erdemli Hükümet Konağı yanında bulunan Atatürk Anıtı önünde kapanış töreni düzenlendi.Törende bir konuşma yapan Erdemli Emniyet Müdür Vekili Emniyet Amiri Murat Kahraman, "Karayolu Trafik Haftası nedeni ile öğrencilere ve sürücülere yönelik eğitici etkinlikler düzenledik. Bu etkinliklerin konun özüne dikkat çekme açısından ve eğitim açısından oldukça verimli geçtiğini düşünüyorum. Yarışmalarda başarılı olan öğrencileri de kutluyorum” dedi.

Konuşmaların ardından yarışmalarda birincilere birer cumhuriyet altını verilirken dereceye giren yarışmacılar çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2009 Pazartesi 13:38:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?