5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

'Bizim tanıtıma ihtiyacımız yok'

Mersin'in Tarsus İlçe Belediye Başkanı ve MHP Adayı Burhanettin Kocamaz, "Tehdit de alsak, evimiz de kurşunlansa Tarsusluların hakkını hiç kimseye yedirmedik, bundan sonra da yedirmeyeceğiz" dedi.

Kocamaz, İsmetpaşa Mahallesi'nde, yağmur altında gerçekleştirdiği açık hava toplantısında, 15 yılda yaptıkları hizmetlerle Tarsus'un huzur kenti olduğunu belirtti.

Tarsusluların yaptıkları hizmetleri çok iyi bildiğini ifade eden Kocamaz, "29 Mart'ta Türkiye genelinde olduğu gibi Tarsus'ta da önümüzdeki 5 yıla ilişkin bir karar verilecek. Bizi 15 yıldır hizmetlerimiz ve icraatlarımız ile tanıyorsunuz. 15 yıldır Tarsus'ta bir huzur ve istikrar kentinde yaşadığımız için bizi tanıyorsunuz. Bizim kendimizi yeni çıkmış adaylar gibi tanıtma gibi bir ihtiyacımız yok. Ama biz diyoruz ki bu kentte yaşayan insanlar, bu kentin geleceğini belirleyecek her konudan haberdar olmalı. Konuşulan her şeyden haberdar olmalı. Bu kentin sorsanız 5 tane sokağının ismini sayamayacak insanlara bu kenti teslim etmenin mümkün olamayacağını benim vatandaşım bilmeli ve ona göre kararını vermeli" diye konuştu.

15 yıldır belediyede halkın malının bekçiliğini yaptıklırını ifade eden Kocamaz, "15 yıldır bu belediyede tehditler de alsak, çeşitli şekillerde evimiz de kurşunlansa ihalelere karşı başımızı hep dik tuttuk. Allah'ın izniyle o belediyenin hakkını hiç kimseye yedirmedik. Bundan sonra da yedirmeyeceğiz" dedi.

Kocamaz, açık hava toplantısının ardından Gazipaşa ve Yeşilyurt mahallelerinde ev toplantılarına katıldı. Kocamaz, bu toplantılarda, 30 Mart'ta hizmetlere kaldıkları yerden devam edeceklerini söyledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2009 Cumartesi 23:22:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?