5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

BKM Mutfak Mersin'e geliyor

Mersin Barbaros İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği üyeleri, sosyal sorumluluk projesi kapsamında BKM Mutfak oyuncuları tarafından sahnelenen "Çok Güzel Hareketler Bunlar" adlı gösteriyi Mersin'e getiriyor.

20-21 Şubat tarihlerinde iki gün üst üste Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı'nda toplam 4 kez sahnelenecek oyunda, ünlü sanatçı Yılmaz Erdoğan'ında yer alacağı bildirildi.

Barbaros İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği Başkanı Fikret Yalçın, böyle büyük bir projeyi bir devlet okulu olarak Mersin'de ilk kez gerçekleştirmenin sevincini ve mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Elimizi taşın altına koyduk. Böyle güzel bir projeyi gerçekleştirdiğimiz için övgüler alıyoruz. Mersin dışından Gaziantep, Kahramanmaraş ve Adana illerindeki özel kolejlerden, Rotaryen ve Lionslardan da bilet talepleri geliyor. Onları da karşılamaya çaba gösteriyoruz" dedi.

Yalçın, gösterinin 20-21 Şubat tarihlerinde, öğrenciler için saat 18.00, siviller için ise saat 21.00'de gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2009 Çarşamba 15:15:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?