4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Boşandığı eşinin evini bastı

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde bir kişi, boşandığı eşinin evini basarak kaynanası, baldızı ve komşularının kızını silahla yaraladı. 

Edinilen bilgiye göre, Bahçe Mahallesi, 515. sokak, 3 numaralı evde iddiaya göre 6 ay önce eşinden resmi olarak boşandığı belirtilen H.Y. (35), annesiyle yaşayan eski eşi F.D'nin evine geldi. Kapıyı açtığında eski kocasını gören F.D. kapıyı tekrar kapatmak istedi. Zorla içeriye giren H.Y, üzerindeki silahla eşini vurmak istedi. F.D, diğer odaya kaçarak kurşunlardan kurtulurken, şahsı engellemeye çalışan kayınvalide A.D'yi (45) karnından, baldızı Y.D. (12) sağ ve sol bacağından ve evde misafir olarak bulunan komşu kızı Hasret Yasin'i de (13) sağ dizinden vurarak yaralandı. Zanlı H.Y, plakası belirlenemeyen bir otomobille olay yerinden kaçarak izini kaybettirirken, yaralılar ambulansla 70. Yıl Tarsus Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralanan kaynana A.D'nin ameliyata alındığı belirtilirken, hafif yaralanan diğer yaralıların tedavisinin sürdüğü belirtildi. 

Polis, firar eden zanlının yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatırken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
iha
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2006 Çarşamba 02:01:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?