5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Bowling şampiyonası Mersin'de

2010 AVRUPA BOWLİNG ŞAMPİYONASI MERSİN'DE YAPILACAK

2010 yılında yapılması planlanan; 'Avrupa Bowling Şampiyonası'na Mersin'in ev sahipliği yapacağı açıklandı.

25 Ekim-1 Kasım 2010 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan şampiyonayla ilgili karar Avrupa Bowling Federasyonu Genel Sekreterliği tarafından gerekli yazışmaların yapıldığı bildirilirken, alınan kararla birlikte İsrailli Roni Ashkenazi'nin de turnuva direktörü olarak atanırken, Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nden de Marios Nicolaides'in ise teknik delege olarak atandığı ifade edildi. Mersin Rollhouse Spor ve Eğlence Merkezi'nin ev sahipliğinde yapılacağı yetkililerin de salonla ilgili gerekli denetlemeler de bulunacağı dile getirildi.

Şampiyonanın Mersin'de yapılmasının oldukça önemli olduğuna dikkat çeken Mersin Valisi Hüseyin Aksoy, "Bowlingde Mersin, belirli altyapının yanında oldukça modern ve üst düzeyde tesislere sahip. 2010 Avrupa Bowling Şampiyonası'nın Mersin'de yapılmasından da büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Bu organizasyonun en iyi şekilde üstesinden geleceğimize inanıyorum. Şampiyona kentin hem ulusal, hem de uluslar arası arenada tanıtımı noktasında da önemli. Bu durumu iyi değerlendirmeliyiz" dedi.

Rollhouse Spor ve Eğlence Merkezi İşletme Müdürü Tuğser Çetintaş, özellikle son yıllarda Türkiye'nin oldukça önemli spor organizasyonlarına ev sahipliği yaptığını hatırlatarak, 'Avrupa Bowling Şampiyonası'nın Mersin'de düzenleniyor olmasının da kendilerini ayrıca heyecanlandırdığını anlattı. Çetintaş, Türkiye'nin yaptığı başarılı organizasyonlarla birlikte tercih edilen bir ülke konumuna geldiğini ve bunda da pay sahibi olmanın haklı gururunu yaşadıklarını dile getirdi.

2010 AVRUPA BOWLİNG ŞAMPİYONASI MERSİN'DE YAPILACAK
İHA
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2009 Salı 12:40:04
Güncelleme :10 Kasım 2009 Salı 17:06:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?