5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Bozyazı Belediye Meclisi toplandı

Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı, 29 Mart Yerel Seçimleri'nde, seçime katılan tüm siyasi parti adaylarının hizmet etmek için yarıştığını belirterek, "Bunun dışında bir yarış söz konusu olmadı. Biz bunu ne bir savaş, ne de bir spor müsabakası gibi gördük. Bozyazı'da seçmen oyunu kullandı. Halk hizmet için bizi buraya seçti ve biz de tüm Bozyazılıların başkanı olarak hizmet vereceğiz" dedi.

Bozyazı Belediye Meclisi, 29 Mart Yerel Seçimleri'nin ardından ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantı öncesi meclis üyeleri, Bozyazı Kaymakamı Mehmet Kamil Sağlam'ın da katılımı ile Cumhuriyet Alanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk koydu.
Meclis toplantısında konuşan Kaymakam Sağlam, yeni seçilen belediye meclis üyelerini kutlayarak, başarı diledi.

21 yıl önce belediye olan Bozyazı Belediyesi'nin, bu süre içerisinde çok büyük değişime uğradığını ifade eden Sağlam, “Ancak yapılması gereken hala birçok iş var. İçmesuyu projesini geçen dönem itibarıyla belediyemiz bitirdi ve vatandaşın hizmetine sundu. Bundan sonraki en önemli iş, kanalizasyon ve alt yapı hizmetlerini süratle bitirerek Bozyazı'yı daha yaşanır bir hale getirmek olmalı. Biz Kaymakamlık olarak, belediyenin yapacağı her olumlu çalışmanın yanında olacağız” diye konuştu.

Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı da, 29 Mart seçimlerinin, ilçede huzurlu bir şekilde tamamlanmasından dolayı meclis üyelerine, siyasi parti temsilcilerine ve vatandaşlara teşekkür etti. Bozyazı'da birlik ve beraberlik içerisinde yaşamak zorunda olduklarını vurgulayan Ballı, seçimde ortaya çıkan iradeye herkesin saygı duyması gerektiğini söyledi.

Burada bulunan herkesin Bozyazı'ya hizmet etmek için toplandıklarını kaydeden Ballı, "Bu yarış hizmet yarışıydı. Bunun dışında bir yarış söz konusu olmadı. Biz olayı ne bir savaş, ne de bir spor müsabakası gibi gördük. Yani kimse rakibini ne düşman olarak gördü, ne de rakip olarak. Sadece hizmet için yarışan adaylar olarak gördü. Bozyazı'da seçmen oyunu kullandı. Halkımız hizmet için bizi buraya seçti. Biz de tüm Bozyazılıların başkanı olarak hizmete devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Meclis üyelerinin de Bozyazı Belediyesi'nin meclis üyeleri olduğunu vurgulayan Ballı, " Sizler de buraya Bozyazı halkına hizmet için geldiniz. Sizlerde aynı şekilde hizmet ederken, karar verirken siyasi kimliğinizi bir kenara bırakıp iyiden, güzelden, doğrudan yana karar vermelisiniz. Tüm Bozyazı'yı idare etmek için yola çıktık ve bu belediye tüm Bozyazılıların belediyesidir. İkinci bir belediye yoktur, ikinci bir belediye başkanı ve meclis üyeleri de yoktur. Ben de tüm Bozyazılıların belediye başkanıyım. Herkese hizmet etmek için bu görevi üstlendik" dedi.
Toplantı, konuşmaların ardından Belediye Başkanvekilliği, Meclis Katipliği, Encümen üyelikleri ve komisyonu üyelikleri seçimiyle son buldu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2009 Pazartesi 17:36:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?