4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Bozyazı HEM'den yılsonu sergisi

BOZYAZI HEM KURSİYERLERİNDEN YIL SONU SERGİSİ

Bozyazı Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri, bir yıllık çalışmalarını tanıtmak amacıyla yıl sonu sergisi düzenledi.

Alpaslan Türkeş Bulvarı Muzaffer Ünal iş merkezindeki serginin açılışını, Bozyazı Kaymakamı Mehmet Kamil Sağlam'ın eşi Semra Sağlam ile Belediye Başkanı Mehmet Ballı'nın eşi Fatma Ballı gerçekleştirdi. Bozyazı Halk Eğitim Müdürlüğü kursiyerlerinin 2009-2010 sezonu boyunca el emeği göz nuru dökerek yaptığı çeşitli hediyelik eşya ve çeyiz ürünleri, sergiyi gezenler tarafından büyük ilgi gördü.

Minik öğrencilerin folklor gösterisinin ardından konuşan Kaymakam Mehmet Kamil Sağlam, "Ortaya konulan ürünler gerçekten takdire layık. El ürünleri dünyada çok fazla ilgi görüyor. Bizde geleneklerimiz arasında bulunan el emeği ürünlerimizi Halk Eğitim Merkezleri aracılığı ile sürdürmek ve yaşatmak istiyoruz. Tüm kursiyer ve eğitmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Bozyazı Halk Eğitim Müdürü Tahir Ünal ise, merkezde kurs gören kursiyerlerin, meslek sahibi oldukları gibi el becerisi de kazanarak geleneklerini yaşattıklarını ifade ederek, "Yıl sonu sergimiz 3 gün boyunca açık kalacak. Vatandaşlarımızı sergimize beklemekteyiz” diye konuştu.

BOZYAZI HEM KURSİYERLERİNDEN YIL SONU SERGİSİ
İHA
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2010 Perşembe 16:52:04
Güncelleme :6 Mayıs 2010 Perşembe 17:37:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?