2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Bozyazı İlçe Kongresi yapıldı

AK Parti Bozyazı İlçe Kongresi'nde başkanlığa yeniden aday olan Mevlüt Ok güven tazeledi.

Bozyazı'daki kongreye AK Parti Mersin Milletvekili Ali Er ile İl Başkanı Mustafa Muhammed Gültak, bazı belediye başkanları ve delegeler katıldı.

Kongrede konuşan AK Parti Mersin Milletvekili Ali Er, hükümetin yaptığı çalışmaları anlattıktan sonra, yerel seçimlere büyük önem verdiklerini söyledi.

Hükümetin yerel yönetimlere büyük imkanlar sağlamasına rağmen bazı yerel yönetimlerin bu imkanları verimli kullanamadığına işaret eden Er, "Bu millet yerel seçimlerde de bize güvenerek oy verecektir. O zaman hizmet nasıl yapıyor insanlarımız görecek. Bozyazı'da seçimleri alarak ilçeye hizmet yağdıracağız. Bozyazı'nın geleceğini daha güzel kılmak için başarılı çalışmayı hep beraber yapacağız" dedi.

AK Parti İl Başkanı Gültak ise 1 Kasım'dan itibaren belediye başkan aday adaylarının başvurularını kabul etmeye başlayacaklarını ifade ederek, 6 ilin belediye başkan adaylarını erken açıklayacaklarını, bunların içerisinde Mersin'in de bulunduğunu belirtti. Bu 6 ilde belediye başkanlıklarını kazanmak istediklerini vurgulayan Gültak, "İzmir, Diyarbakır, Eskişehir, Trabzon, Ordu ve Mersin'de de AK Parti'yi iktidara taşımak istiyoruz. Hükümetimiz yerel yönetimlere büyük imkanlar sağladı ama bazı belediyeler bunu kullanamadı. İnşallah biz belediyeleri aldığımız zaman hizmet nasıl yapılır insanlarımız görecek. Bozyazı'da da belediye başkanlığını alarak Bozyazı'nın kötü giden kaderini değiştireceğiz" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından seçimlere geçildi. Tek liste halinde gidilen seçimlerde mevcut Başkan Mevlüt Ok, yeniden ilçe başkanlığına seçilirken, yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

"Ahmet Akçura, Cavit Şahin, Fikret Kurt, Muzaffer Gökmen, Sefa Yıldırım, Osman Kadıoğulları, Talip Tanacı, Nail Aslan, Mustafa Ekinci, Muhammet Yıldız, Mehmet Remzi cesur, İbrahim Örs, Kerim Pamaç, Halil Erkan, Nafiz Yoraz, Ali Tekelioğlu, İbrahim Yıldız, Adem Gedik, Mustafa Arı."

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2008 Pazartesi 12:53:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?