5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Bozyazı'da seçim güvenliği toplantısı

Bozyazı Kaymakamı Mehmet Kamil Sağlam, 29 Mart 2009'da yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi'nin rahat, huzur ve esenlik içerisinde, demokratik teamüllere uygun şekilde yapılmasının sağlanması amacıyla, ilçedeki siyasi parti temsilcileri ve adaylarla toplantı yaptı.

Kaymakamlık binasındaki toplantıya, Kaymakam Sağlam'ın yanı sıra İlçe Emniyet Müdürü H.İbrahim Dilek, İlçe Jandarma Komutanlığı yetkilileri ve partilerin ilçe başkanları ile belediye başkan adayları katıldı.

Toplantıda konuşan Kaymakam Mehmet Kamil Sağlam, siyasi partiler ve adaylarının seçim çalışmalarını kanunlar ve Yüksek Seçim Kurulu'nca alınan kararlar doğrultusunda yapacaklarını, bu sırada oluşacak gürültü ve çevre kirliliğinin önlenmesi için de tedbirler alındığını belitti. Sağlam, "Kampanya çalışmaları sürerken vatandaşlarımızın gereksiz yere rahatsız edilmeleri de önlenecektir. Bunun sağlanabilmesi için de siyasi partilerimiz, yerel yönetimler ve ilçe seçim kurulu ile sürekli diyalog içinde olacağız" dedi.

Şu ana kadar seçim çalışmalarının hoşgörü çerçevesinde kurallara uygun olarak devam ettiğini kaydeden Sağlam, bunun böyle devam edeceğine inandığını sözlerine ekledi.

İlçe Emniyet Müdürü H. İbrahim Dilek ise, seçimlerde uygulanacak kanunlar ve Yüksek Seçim Kurulu'nca alınan ve idareyi ilgilendiren kararlarla ilgili bir sunum yaparak toplantıya katılanlara hatırlatmalarda bulundu.

iha
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2009 Çarşamba 15:22:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?